zaterdag 10 maart 2007

GT race club 'De Bunker'

Gisteravond werd er weer een GT race gereden, ondanks dat de opkomst niet echt groot was was het wel gezellig. En er was een jarige in ons midden. Ene Harry H werd maar liefst 50 jaar en dat wordt je maar een keer in je leven. Vanaf deze kant nogmaals gefeliciteerd Harry! Verder werd er natuurlijk gereden en dit maal met 11 man. Er waren een boel uitvliegers en ook mensen met pech. Peter had een door Eddy getunde auto maar Eddy was even vergeten te vertellen dat de achter as even vastgelijmd moest worden, sneu !!! En Sibolt had de Ninco Toyota Supra tevoorschijn gehaald, daarin bleek een motor te zitten die 2000 toeren draaide en dat was wel erg weinig dus een nieuwe motor erin en gaan.... Maar ook dat ging niet goed onder het rijden, de tandwielen vlogen om de haverklap van elkaar af zodat de auto meerdere malen onder het rijden er mee ophield. Kortom een bewogen avond met een boel uitvliegers op onbereikbare plaatsen.
De uitslag was als volgt :
1 Eddy met 101,59 ronden
2 Hessel met 98,42 ronden
3 Willem met 94,96 ronden
4 Geert met 92,99 ronden
5 Freddy met 92,73 ronden
6 Harrie met 91,00 ronden
7 Roan met 83,59 ronden
8 Alef met 81,103 ronden
9 Klaas met 80,48 ronden
10 Peter met 58,94 ronden
11 Sibolt met 58,87 ronden
Zoals te zien is hadden de laatste twee heren helaas materiaalpech, volgende keer beter ! Al met al weer een bewogen race avond bij slotrace club 'De Bunker'. Voor tussenstanden en virtuele standen verwijs ik je door naar de site van slotraceclub 'De Bunker'

1 opmerking:

Dikke Leo zei

Jammer dat ik er niet bij kon zijn, mischien was het daardoor wel gezellig?? in ieder geval is dat de reden dat jij derde bent geworden want de resultaten die ik lees zijn niet echt goed........Was het de conditie van de baan? Of het gebrek aan druk door de afwezigheid van velen met mij???
We zullen zien of ik de volgende keer mee ga doen om weer te proberen de 100 ronden te scoren.