vrijdag 25 januari 2008

Scrapitz is de naam

Zoals ik al eerder had laten vallen heb ik het al een tijdje erg druk met van alles en nog wat. Een van die dingen waar zowel mijn vrouw als ik erg druk mee zijn is een eigen winkel. Begonnen als een scrapwinkel (google maar even op scrappen) voor mijn vrouw vroeg ik of de ruimte die overbleef door mij benut mocht worden als een stukje slotrace winkel. Nou ok dat mocht als ik het maar in het achterste stuk hield een beetje achterin ;-). Zo blij als een klein kind gelijk begonnen de boel in te richten en neer te zetten. Alles eerst maar ingericht met een groot deel van mijn eigen collectie natuurlijk om toch een beetje volume neer te zetten. Dat liep leuk maar al snel bleek dat het achterin het pand toch wel erg uit het zicht lag. Nu werd het al snel duidelijk dat het beter was om het geheel dan toch maar bij de winkel zelf te betrekken dus zo gezegd zo gedaan. Op een zaterdag ochtend samen met mijn vader de boel verhuisd en opnieuw ingericht. En inderdaad nu komt het geheel dan tot zijn recht.

Het vooraanzicht van het pand aan De Kolken 56 in Drachten.Mijn eigen slotrace hoek.

Allerlei merken vertegenwoordigd.

Kijk op www.scrapitz.nl voor de prijzen.

De fleischmann klok is helaas niet te koop ;-)

En natuurlijk Slot-it !!!

Kijk op www.scrapitz.nl voor de prijzen.

Test baantje.

Racebanen

Als je je auto even wil proberen kan dat natuurlijk ;-)
Zo nu weten jullie waarom het soms even duurt voor er weer een update op de site komt. Ik heb het DRUKDRUKDRUKDRUK ;-) onderandere met de site www.scrapitz.nl.
Het is maar een kleine winkel maar het is een begin. En dat in Drachten, goed bereikbaar vanuit geheel nederland. Voor degene die eens een kijkje wil nemen, je bent van harte welkom. Tevens kan ik dan even de racebaan van slotraceclub de bunker laten zien die is namelijk gevestigd onder in hetzelfde pand. (Dan kan je gelijk zien wat de auto op een grote baan doet )

4 opmerkingen:

BK-Racing zei

Leuke winkel Willem !
Als ik weer eens bij mijn ouders in Friesland ben zal ik zeker een keer langskomen.

arnaud zei

ziet er netjes uit hoor en wordt maar lekker uitgebreid want drachten is voor mij een stuk dichterbij

Dikke Leo zei

Echt een aanrader op zaterdag of op afspraak.
Lekkere koffie of thee en goed gezelschap in de slotracehoek en voor de vrouw een hoop vriemelspulletejes. Heel handig, als zij iets mogen mag ik natuurlijk ook iets.....

Willem S zei

Kom allemaal gerust langs, kunnen jullie de Racbaanclub van Drachten ook even zien( De Bunker)