zondag 4 maart 2007

24 uurs race Emerald racingtrack...???

Nee geen 24 uurs maar wel even rijden in het donker. Gisteravond waren we weer compleet met een stel heren om weer eens een race te rijden. Zoals gezegd was de verlichting op de baan klaar en ook Dikke leo had de verlichting in zijn auto's op tijd klaar gekregen, een race tegen de klok ,maar ze waren netjes af ! Met 7 man in totaal teweten; Henk H, Dikke Leo. Freddy S(geen familie), Klaas S(wel familie) Erik A, Siebe O en ik zelf. Kortom een dolle boel. Na eerst even een gebakje te hebben gehad (geen appeltaart Frank) zijn we naar boven gegaan om de boel eerst even te verkennen. Er vielen de nodige op en aanmerkingen maar achteraf viel de verlichting geloof ik toch niet tegen ;-). Als eerste hebben we een kwalificatierace gehouden om daarna de groep in tweeen te delen. De kwalificatie gebeurde met de DTM auto's van Carrera geheel belangeloos beschikbaar gesteld door Freddy S.
Hierna zijn we gaan rijden met twee ninco clio's in twee groepen, als eerste groep; Klaas, Henk, Siebe en Leo, groep twee; Freddy, Erik en Willem. Er werden 60 ronden verreden wat betekende dat groep 1 na 15 ronden moest wisselen en groep 2 na 20 ronden.
(Klaas S wil net als Willem S onherkenbaar op de foto en dat mag)
(Dikke Leo als haring in een tonnetje ;-)
De eerste race werd verreden met het licht aan om wat de wennen aan de baan, daarna werd de tweede race gereden met de peugeotjes van Leo die voorzien waren van licht. Erg leuk dat kan ik je wel vertellen. Oh ja? Vertel dan ! Nou het was errug leuk !!!

(De auto's vliegen Erik om de oren.)

(Leuk die lichtstrepen, het blauwe van de voor en het rode van de achterlichten.)

(Ook bij Henk in de bocht werden vreemde lichtverschijnselen gesignaleerd...)

Kortom weer een hele gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar ! Ik wil alle heren bedanken voor wederom een hele leuke race. En tot de volgende race.

1 opmerking:

FRANK103 zei

Voor dikke Leo moet het gat een pietsje opgeboord worden?

Verder een leuk stukje, alhoewel ik natuurlijk wel de faart (= foto van taart) mis....