maandag 28 mei 2007

Middagje Dikke Leo

Gisteren een bezoekje aan Dikke Leo gebracht. Even kijken waar zo iemand nou woont. Het is een groninger en jah dat is altijd afwachten in wat voor uithoek je dan terecht komt. Natuurlijk de paspoorten meegenomen want we staken de grens over en ze zijn strikt daar hoor! Na een rit van ongeveer een half uur kwamen we aan bij een mooi gelegen huisje. het mag gezegd worden, Dikke Leo woont mooi landelijk gelegen. Zelfs een mooi watertje voor huis dus tja een tikkeltje jaloers werd ik wel. na een tijdje gesproken te hebben kregen we een rondleiding om huis en even later ook in het huis zelf. Wat van de buitenkant een klein huisje leek bleek van binnen toch een zee van ruimte te hebben... En dan natuurlijk op zolder een racebaan ! Eerst nog even gewoon op de vloer maar wellicht in de toekomst een heuse vaste baan(de tekeningen zijn al klaar. Kortom een leuke gezellige middag In het pitoreske plaatsje Den Horn. En ik kreeg natuurlijk als grote kinder vriend nog een hele mooie tekening mee. Ik zeg niet wat er op staat want dat zien jullie natuurlijk in een oog opslag.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Zie je wel Willem, zo moeilijk is het niet om een echt boeiend stukje te produceren. Nog een fotootje erbij van het koekje/gebakje en je hebt een behoorlijke diepgang gecreƫerd waar de gemiddelde bezoeker stil van wordt. Snif. Mooi moment!

Dikke Leo zei

Mijn pleegzoon is diep onder de indruk van het feit dat zijn tekening nu zo maar op de computer is te zien. Wij vonden het gezellig en zo zie je maar....Die groningers en friezen kunnen het best gezellig hebben samen.