zondag 27 mei 2007

Pinkster races Emeraldracingtrack

Eindelijk weer eens iets leuks te melden op de blog. Gisteravond weer een enorm leuke avond gehad met een stel goede vrienden. En dat mag wel even op de blog dacht ik zo. Er was weer eens een race georganiseerd en daar kwamen de mensen weer in grote getalen op af. maarliefst 7 man verschenen deze avond aan de start en da's toch best een grote opkomst. We begonnen natuurlijk eerst even met koffie/thee en een gevulde koek. En natuurlijk zoals altijd een serieus gesprek zoals te zien is aan onderstaande foto.... Ik heb trouwens een nieuw foto toestel aangeschaft en misschien komen de foto's nu al wat beter uit ;-)

Erik A. kon zijn lachen al haast niet inhouden...

En dan natuurlijk even kijken of alles nog wel werkt, Klaas S (idd familie) moest even de knijper uitproberen.
Erik A. ziet het allemaal gelaten aan, het lachen is hem duidelijk al vergaan.


Met deze twee kleine kanonnetjes werd een race gereden en die ging als een gek!!
Even een foto bijgevoegd voor Frank 103... Is ie zo goed ?
Ronald S (geen familie) en Erik A. in een hevige strijd verwikkeld.
Niet alleen foto's maar ook video opnames werden er gemaakt tijdens de race.
Klaas S. die dit soort dingen helemaal niet serieus neemt ;-)
Ook Dikke Leo voelt zich wel eens als haring in een ton....
De Karts van Ninco waren weer een plezier om mee te rijden, niet snel maar wel errug leuk !!!
Ik worstel en kom boven...
Klaas S. to the rescue.
Siebe O. to the rescue.
Nadat er maarliefst 3 wedstrijden gereden waren kon de winnaar bekend gemaakt worden en dat was voor vanavond Freddy S.(ook al geen familie) om deze reden dan ook geen foto van de winnaar natuurlijk. Zonder gekheid het was weer een hele leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben gereden met drie verschillende auto's, de Ninco Clio's, de karts en van Scalextric hebben we de MG Lola's onder handen genomen. Ene Ronald S wist er zelfs een Al-Kaida actie mee te presteren. En ja ik leef gelukkig nog!!!
Kortom een geslaagde avond met een heleboel pret!!!!
En ja toen kon het natuurlijk niet uitblijven dat Dikke Leo toch even naar zijn auto ging om daar de nieuwste aanwinst uit te halen om te testen.(De oranje MCLaren) En zoals Leo betaamt ging dat niet voorzichtig. gewoon gelijk knijpen met die kar. En eerlijk is eerlijk uit de doos rijdt ie zoals ik nog niet eerder een auto heb zien rijden. Geruisloos en snel!!!! Ontzettend snel.
Hier is ie nog helemaal heel, even later lag de eerste spiegel er helaas al af..
Vroeger had je het versje drie kleine kleutertjes. Nu waren er vier ;-). Helemaal Links toch even de winnaar van de avond op de kiek.
Bij deze wilde ik de jongens nog even bedanken voor wederom een geslaagde avond. Tot de volgende keer. Trouwens neem ook even een kijkje op de blog van Dikke Leo, hij zal waarschijnlijk ook wel even een verhaal schrijven op zijn blog.

3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Die spiegels dienen geen enkel doel, verzwaren de auto onnodig en beïnvloeden de CW waarde nadelig. Eraf dus!
Verder leuk verslag om te lezen!

HenkG zei

Kijk, zo doe je dat. Een helepoos niets en dan ineens een half boek -met plaatjes nog wel, dus precies op mijn niveau (of moet je nivo schrijven?)!

Dat circuit van jou ziet er erg uitnodigend uit (niet, Frank?)

Dikke Leo zei

Het circuit was weer eens erg uitnodigend. De deelnemers nog uitnodigender. Maar de gastheer en de gastvrouw waren wel het alleruitnodigendst.
Het was weer eens perfect georganiseerd op een perfect geprepareerde baan met erg afwisselende auto's.
Willem bedankt.............