zaterdag 30 juni 2007

Goodies van Slot-it

Allemaal nieuwe auto's komen er weer aan en mijn aandacht gaat dan vooral uit naar de goodies van Slot-it. In de eerste plaats omdat ik ze verzamel en daarnaas omdat ze gewoon heel goed rijden. Hieronder de foto's van de auto's die we de komende tijd mogen verwachten van Slot-it.

zondag 24 juni 2007

zaterdag 16 juni 2007

Sneakpeak Speedtrack

Gisteravond opende Speedtrack haar deuren voor degenen die niet langer konden wachten en wilden zien hoe de nieuwe baan er uit zag. En ik kan je vertellen dat die baan er werkelijk grandioos uit zag! Een hele mooie strak neergelegde baan van Fleischmann. En wat verrassend was waren de felle kleuren langs de baan. Deze kleuren geven aan waar moeilijke bochten en gevaarlijke plekken zijn. Maar zoals ze zeggen in Engeland first things first... De opening door de voorzitter zelf, Hans Licher. Met een paar mooie woorden dankte hij een ieder die zich ingezet had voor de baan en liet daarna onder luid geklap een fles champagne knallen. Proost !!!

Deze man was erg belangrijk zoals jullie allemaal kunnen zien want hij hield nauwlettend de computer in de gaten en da's eigenlijk wel een van de belangrijkste apparaten bij de baan. (Oh ja de naam is me ontschoten...)
De eerste officiele ronde werd natuurlijk door de voorzitter zelf gereden !!!
Daarna kwamen de vandalen aan de baan....

Let op!!! Loslopende fotograaf. Is de baan zo hoog geplaatst ? Nee HenkG is gewoon een beetje klein.... ;-)

Dikke Leo in een diepzinnig gesprek... Blabla leuterleuter...
Een van de prijzenplanken. (Ik ben al blij met een beker...)

Serieuze rijders.

Kleine sneakpeak van de baan.

De inzetters deden ook nu al hun best.
Mooi die kleuren en let ook eens op de muurtjes!
MJ, een klasse appart!!! Wat zou er nou omgaan in dat meesterbrein van zo'n jonge... Tja wie het weet mag het zeggen, hij lijkt in ieder geval helemaal op te gaan in zijn hobby.

Al met al een gezellige avond bij Speedtrack. Reden van het niet plaatsen van foto's van de gehele baan is het feit dat Hans me vroeg dit nog even geheim te houden. Ik denk dat Er binnenkort op de site van Speedtrack wel foto's zullen verschijnen.

zaterdag 9 juni 2007

Prijsvraag

Bij deze dan maar eens een leuke prijsvraag. In de buurt waar ik sinds ongeveer een jaar woon is een kunstwerk geplaatst. Nu reed ik dus vorige week de straat in en keek met stomme verbazing naar wat een of andere kunstenaar nu weer in elkaar heeft gezet. Als je de foto ziet zal je je dat wel in kunnen denken neem ik aan. Vrolijk kleurtje dat wel en ook leuk dat de dingetjes aan de bovenkant mee draaien met de wind.... Maar wat moet het in hemelsnaam voorstellen was mijn vraag. Ondertussen weet ik het maar het leek me leuk om te horen wat jullie allemaal zien in dit bouwsel. Mensen die in Drachten en omgeving wonen zijn uitgesloten van deelname ;-)

Oh ja een prijsvraag daar hoort natuurlijk een prijs bij.... De prijs is een keertje racen op Emerald racingtrack.

dinsdag 5 juni 2007

Auto's met ballen?

Iedereen heeft iets wat hem of haar aantrekt in auto's. De een vind een lelijke eend leuk en de ander een Ferrari. Sommigen willen blingbling en anderen zoeken het in snelheid. Zo gaat dat ook al in slotrace land. Er zijn mensen die het prachtig vinden om met een oude Fleischmann auto te touren en er zijn er die een snelle Slot-it op de baan zetten en daarmee uit hun dak gaan. Tja en wat vind ik nou leuk. Ach ik verzamel Fleischmann en Slot-it en... Noem maar op. Om te rijden is mijn persoonlijke voorkeur toch Slot-it, zo uit de doos en rijden maar. Wat is dan het geen wat een auto speciaal maakt ? Ach laat ik het zo zeggen; als een auto maar ballen heeft. En dat kan, zoals uit onderstaande foto blijkt, elk merk zijn ;-)

zaterdag 2 juni 2007

Elvis Lives!!!!

Persoonlijk geloofde ik er niet zo in hoor... Al die verhalen van mensen die Elvis gezien zouden hebben jaja. Korrel zout was het eerste wat er dan in mijn gedachte kwam. Maar jah als je op een zomerse dag als vandaag in Sloten loopt (niet in 7 tegelijk) en je komt dit tegen dan moet je toch wel even twee keer goed kijken. Is dit nou ???? Tja ik zou zeggen kijk naar die mooie bruine kuif en wees overtuigd. Reincarnatie kan dus wel ;-)

De gelijkenis is echt aanwezig toch ? (Dezelfde kuif ik zweer het je)